Zile Müftülügü
ANASAYFA HABER ARA RESİMLER VİDEOLAR CAMİLERİMİZ HUTBELER NAMAZ VAKTİ ZİYARETÇİ D İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

TOKAT İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANI ÖZKÖSE'YE MÜFTÜMÜZDEN ZİYARET

Tarih 19 Nisan 2012, 09:04 Editör Zile Müftülüğü

Tokat (GOÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Zileli hemşehrimiz Kadir ÖZKÖSE'ye hayırlı olsun ziyareti.

Gazi Osman Paşa Üniversitesi bünyesinde açılışı yapılan ve Kurucu Dekan olarak Zile'li hemşehrimiz Cumh. Üniversitesi İlah Fak. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Kadir ÖZKE-SE'ye ilçe Müftümüz İlyas AKYAZI tarafından Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunuldu.18.04.2012 Çarşamba günü yapılan ziyarette Pazar İlçe Müftüsü İhsan ÖZ 'de hazır bulundu.

Ziyaret esnasında fakültenin akademik kadrosunun hızla oluşturularak 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 50 öğrencinin alınacağı öğrenildi.

Zile Müftülüğü olarak Tokat ilimize açılan İlahiyat Fakültesinin hayırlı olmasının inancı içinde, hemşehrimiz Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE'ye üstün başarılar diliyoruz.

DSCF6990.JPG

DSCF6991.JPG

DSCF6992.JPG

DSCF6994.JPG

DSCF6996.JPG

Bu haber 4259 defa okunmuştur.

Müftülüğümüz Haberler

2017 YILI HAC İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEMESİ BAŞLIYOR.

2017 YILI HAC İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEMESİ BAŞLIYOR. 2017 Yılı Hac ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başlıyor.

2016 YILI 40 HATİM OKUMALARINDA 40.GÜN DUAMIZA VALİMİZDE KATILDI.

2016 YILI 40 HATİM OKUMALARINDA 40.GÜN DUAMIZA VALİMİZDE KATILDI. Asırlardır Zile'mizde devam eden " Kırk Hatim" Geleneği sabah namazından sonra Ulu Camide dualandı.

Sitemizi takip edenlerin profili

Tüm Anketler