Zile Müftülügü
ANASAYFA HABER ARA RESİMLER VİDEOLAR CAMİLERİMİZ HUTBELER NAMAZ VAKTİ ZİYARETÇİ D İLETİŞİM

TOKAT İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANI ÖZKÖSE'YE MÜFTÜMÜZDEN ZİYARET

Tarih 19 Nisan 2012, 09:04 Editör Zile Müftülüğü

Tokat (GOÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Zileli hemşehrimiz Kadir ÖZKÖSE'ye hayırlı olsun ziyareti.

Gazi Osman Paşa Üniversitesi bünyesinde açılışı yapılan ve Kurucu Dekan olarak Zile'li hemşehrimiz Cumh. Üniversitesi İlah Fak. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Kadir ÖZKE-SE'ye ilçe Müftümüz İlyas AKYAZI tarafından Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunuldu.18.04.2012 Çarşamba günü yapılan ziyarette Pazar İlçe Müftüsü İhsan ÖZ 'de hazır bulundu.

Ziyaret esnasında fakültenin akademik kadrosunun hızla oluşturularak 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 50 öğrencinin alınacağı öğrenildi.

Zile Müftülüğü olarak Tokat ilimize açılan İlahiyat Fakültesinin hayırlı olmasının inancı içinde, hemşehrimiz Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE'ye üstün başarılar diliyoruz.

DSCF6990.JPG

DSCF6991.JPG

DSCF6992.JPG

DSCF6994.JPG

DSCF6996.JPG

Bu haber 2640 defa okunmuştur.

Müftülüğümüz Haberler

MUHARREM AYI VE AŞURE GÜNÜ

MUHARREM AYI VE AŞURE GÜNÜ MUHARREM AYI VE AŞURE GÜNÜ HAKKINDA İLÇE MÜFTÜMÜZÜN MESAJI

HİCRETİN 1436. YILI MÜBAREK OLSUN.

HİCRETİN 1436. YILI MÜBAREK OLSUN. HZ. PEYGAMBER EFENDİMİZİN HİCRETİNİN 1436. YILI MÜBAREK OLSUN
KUR'AN-I KERÎMY NASIL OKUMALIYIZ02 Aralik 2012

Sitemizi takip edenlerin profili