Zile Müftülügü
ANASAYFA HABER ARA RESİMLER VİDEOLAR CAMİLERİMİZ HUTBELER NAMAZ VAKTİ ZİYARETÇİ D İLETİŞİM

OCAK/2013 MÜNHAL KADROLAR

Tarih 18 Ocak 2013, 10:44 Editör Ömer GÖKDUMAN

Ocak/2013 ayı mühnla kadroları.

İlimiz ve İlçelerine ait Ocak/2013ayı münhal kadroları

T.C.

TOKAT VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı     :50121561-902- 139                                   15.01.2013

Konu   : Münhal Kadro İlanı.

DUYURU

İlimiz ve İlçe Müftülüklerine ait ekli listede bulunan münhal kadrolara, Başkanlığımız yönetmelikleri gereğince İlimiz Müftülüğü Değerlendirme ve Sınav Kurulunca yarışma sınavı sonucu naklen atama yapılacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

1- Halen İmam-Hatip veya Müezzin-Kayyım olarak görevli olmak. (Adaylığı da kaldırılmış olmak)

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 48/A maddesindeki genel ve özel şartları taşıyor olmak.

3- Atanacağı kadro için Başkanlığımız Atama, Yer Değiştirme ve Sınav Yönetmeliklerindeki atama şartlarını taşımak.

4- Atanmak istediği cami grubuna göre Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS)’dan; İmam-Hatipler için; (A) ve (B) grubu camiler için (60) ve üzeri, (C)  ve (D) grubu camiler için (50)  üzeri, Müezzin-Kayyımlar için   Cami  gruplarının tamamı için (50) ve üzeri puan almış olmak. (MBST Sınavına girmeyenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir)

5- (D) grubunda görev yapan cami görevlilerinin başka gruplara naklen atanabilmeleri için Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin 17/2 md. gereği, bu grupta asgari 3 yıl görev yapmış olması gerekmektedir.

6-İl dışından müracaat edecek görevliler için Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin 20/b-1. Md. gereğince bulunduğu ilde toplam olarak 3 yıl görev yapmış olmak.

7-(A) Grubu camilerine atana bilmek için ise, diğer grup camilerinde en az sekiz yıl görev yapmış olmak ve aşere, takrib ve tayyibe kursunu veya ihtisas kursunu veya hafız olup tashih-i huruf kursunu bitirmiş olmak gerekir.

8-Sınavda başarılı olmak için en az 70 (yetmiş) puan almak şarttır.

9-İlan edilen Münhal kadrolara sözlü sınavda başarılı olan adaylar arasından en yüksek puandan başlayarak başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

ATAMA İÇİN GEREKLİ EVRAK:

1-İlçe Müftülüğündeki münhal bir kadroya atanmak isteyen görevliler, nakil istek dilekçelerini İl Müftülüğüne verecekler ve Sınava Tokat İl Müftülüğünde gireceklerdir.

2-Nakil istek dilekçesi (Matbu form-Müftülüğümüzden alınabilir)

3- Sağlık, öğrenim, eş durumu v.s. gibi nedenlerle tayin isteğinde bulunanlar ilgili evrakı dilekçesine ekleyecektir.

MÜRACAAT VE SINAV TARİHİ:

I-  Müracaatlar  01.02.2013 tarihi mesai bitiminde son bulacaktır.

II- Yarışma sınavı 05.02. 2013 Salı günü saat 09.00'da İlimiz Müftülüğünde yapılacaktır.

İlan olunur.14.01. 2013                                                                                                                                                                                                                             Abdurrahman KOÇAK

İl Müftüsü

Ek:

1-Münhal Kadro listesi

Dağıtım:

1--İlan Panosu

2-Başkanlık Web Sitesi

3-İlçe Müftülüklerinin e-mailine

:

Alipaşa Mah.PTT Yanı No:180  60030 TOKAT                            Ayrıntılı bilgi için irtibat : A.DURSUN Şef

Telefon : 0 356 214 55 24  Faks : 0 356 214 07 16                          e-posta : tokat@ttnet.net.tr

TOKAT İL VE İLÇE MÜFTÜLÜKLERİNDE MÜNHAL KADROLAR

Bayır Köyü Kışla Mah. Camii

Yeşilce Köyü  Camii

Akdoğan Köyü  Camii

Bu haber 1095 defa okunmuştur.

Personel Haberleri

Ekim/2014 Personel Hareketleri.

Ekim/2014 Personel Hareketleri. Ekim ayında gerçekleşen personel hareketleri.

Eylül/2014 ayı Personel Hareketleri.

Eylül/2014 ayı Personel Hareketleri. Eylül/2014 ayında gerçekleşen personel hareketleri.
KUR'AN-I KERÎMY NASIL OKUMALIYIZ02 Aralik 2012

Sitemizi takip edenlerin profili